Spuitwerk - VDC schilderwerken, spuitwerken en dakcoating

VDC

VDC doet niet alleen industrieel spuitwerk zoals spuiten van damwandbeplating, staalconstructies en stalen daken maar ook particulier spuitwerk.

VDC bezig met spuitwerk VDC bezig met spuitwerk
 

Spuitwerk

De laatste tijd wordt er door bedrijven veel aandacht besteed aan het exterieur van het bedrijfspand. De oude verweerde damwandbeplating wordt bijvoorbeeld gespoten in een vrij te kiezen kleur. VDC doet niet alleen industrieel spuitwerk zoals spuiten van damwandbeplating, staalconstructies en stalen daken maar ook particulier spuitwerk, zowel binnen als buiten. Ons spuitwerk omvat onder andere:

  • Muren latexen
  • Impregneren
  • Kozijnen, deuren en radiatoren of garagepoorten met lak behandelen

Hiervoor krijgt u een deskundig kleuradvies en een vrijblijvende offerte. Wij werken met een spectrum kleurenprogramma waarmee u van tevoren op uw computer kunt zien hoe uw bedrijfspand of huis eruit gaat zien. Zo voorkomt u dat u achteraf spijt krijgt van de gekozen kleur.

VDC, gevestigd in het Limburgse Susteren, is sinds 1997 een erkend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in schilderwerken, spuitwerk en dakcoating. Onze opdrachtgevers zijn onder andere particulieren, woningbouwverenigingen, vakantieparken en het MKB.

Damwand spuitwerk
Damwand spuitwerk
Gespoten garagepoorten
Gespoten garagepoorten
Gespoten garagepoorten
Gespoten garagepoorten